«Ο ΠΑΟΚ δε φοβάται κανέναν, θα μπει για να κερδίσει»

15:29 6/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει οποιανδήποτε ομάδα μέσα στην Τούμπα, γι’ αυτό και απέναντι στον Άγιαξ θα μπει χωρίς φόβο για να κτυπήσει το παιχνίδι. Αυτό δήλωσε ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου μιλώντας στον «FOCUS 103,6».

Αρχικά τόνισε τα εξής: «Δεν φοβάται κανέναν ο ΠΑΟΚ, ούτε φυσικά τον Άγιαξ, τον οποίο σεβόμαστε, αλλά κι αυτός πρέπει να μας σέβεται, γιατί ο ΠΑΟΚ έγραψε και γράφει ιστορία στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ

θα μπουν στην γεμάτη Τούμπα για να νικήσουν».

Για τις απουσίες των δύο ομάδων είπε: «Μας λείπουν οι δυο καλύτεροι παίκτες (Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο), όπως και στον Άγιαξ λείπουν, εμείς όμως καλύψαμε το κενό του Μαουρίσιο και ελπίζω να διατηρηθεί αυτή η φοβερή απόδοση του Ελ Καντουρί, ο οποίος βρήκε τη θέση του. Επίσης, είναι η ώρα να δοθεί η ευκαιρία στον Γιαννούλη, να παίξει βασικός και να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά».

Τι ματς περιμένει να δει: «Είμαι βέβαιος ότι δεν θα παίξουμε αμυντικά, αλλά θα προσέξουμε την άμυνά μας και εάν βάλουμε ένα γκολ, μπορούμε να βάλουμε και δεύτερο με τον Άκπομ και τον Πέλκα, που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση».

Τέλος για τον Εσίτι είπε: «Ευχάριστη έκπληξη είναι για μένα, ο Εσίτι, γιατί τέτοιο παίκτη δεν είχαμε εκεί και μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, με κυριότερη την ανακοπή των αντιπάλων με κάθε τρόπο. Θα κάνει φοβερό δίδυμο με τον Ελ Καντουρί, όπως βλέπω».

Keywords
Τυχαία Θέματα