Υπέγραψε στη Βαλένθια ο Πρέπελιτς (pic)

15:28 4/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός δεν είναι η Φενερμπαχτσέ του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, όπως είχε ακουστεί αρχικά.

Ο 28χρονος γκαρντ θα παραμείνει στην Ισπανία καθώς μετά από την επιτυχημένη σεζόν του στην Μπανταλόνα στην οποία αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα φορέσει τη φανέλα της Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σλοβένου για τα 2 επόμενα χρόνια, με οψιόν ανανέωσης και για τρίτη χρονιά.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Τσέμα Ντε Λούκας αναφέρει χαρακτηριστικά στο Twitter:

«Η Φενερμπαχτσέ έφτασε την τελευταία στιγμή σε μια οικονομικά ανώτερη προσφορά από τον νέο προπονητή της, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, με τον οποίο ήταν Πρωταθλητής Ευρώπης στο Ευρωμπάσκετ, αλλά ο πρώην φρουρός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπανταλόνα κράτησε το λόγο του για να φορέσει τη φανέλα της Βαλένθια».

Η ισπανική ομάδα καλωσόρισε τον Πρέπελιτς μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Sobre lo de Prepelic-Valencia: el Fenerbahçe llegó en el último minuto con una oferta económicamente superior de la mano de su nuevo técnico Igor Kokoskov, con el que fue campeón del Eurobasket, pero el escolta ex Madrid y Joventut mantuvo la palabra dada de vestir de taronja

— Chema de Lucas (@chemadelucas) July 3, 2020

¡Bienvenido a la #FamiliaTaronja, @prle_10!

Cas Acuerdo con Klemen Prepelic para las próximas dos temporadashttps://t.co/iMrgIBvBoI

Val Acord amb Prepelic, 2 temporadeshttps://t.co/jh3URSd3N6

Eng https://t.co/zIbiVbEWUt#EActíVate

Colabora @pamesaceramica pic.twitter.com/RldN6PFQkT

— Valencia Basket Club (@valenciabasket) July 4, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα