Ξεχωρίζει ένας στη Λειψία

07:27 25/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Γερό 2/2 χθες. Ας είναι καλά η Λεβερκούζεν που χαλάρωσε, γιατί αλλιώς δεν θα είχε σκοράρει ποτέ η Φορτούνα. Εγένετο ανάκαμψη με 4 σερί κερδισμένα σημεία. Και συνεχίζουμε, πάντα σε γερμανικούς ρυθμούς.

ΛΕΙΨΙΑ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Η Λειψία έκανε το χρέος της στην πρεμιέρα. Νίκησε 4-0 την αποδιοργανωμένη και άπειρη Ουνιόν Βερολίνου. Τίποτα παραπάνω. Λογική νίκη. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο τώρα με την Άιντραχτ. Εντούτοις είναι τυχερός που τη βρίσκει σε κρίσιμο σημείο.

Η Φρανκφούρτη

ηττήθηκε την Πέμπτη από την Στρασμπούρ (1-0) και παίζει τη ρεβάνς σε λίγες ημέρες. Διακυβεύεται η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Λογικό σενάριο είναι το μυαλό των παικτών του Άντι Χίτερ να βρίσκεται εκεί. Η Λειψία ήταν δύναμη πέρυσι εντός έδρας, με σούπερ άμυνα. Είναι πλήρης επιθετικά. Ακόμα και κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως η Άιντραχτ, θα βρει τρόπο να σκοράρει.

Όπλο και ο φορμαρισμένος Ζάμπιτσερ, που μοίρασε 3 ασίστ και σκόραρε ένα γκολ στην πρεμιέρα. Προσθέστε και τα δύο γκολ του στο Κύπελλο. Είναι από τους κερδισμένους στο νέο σύστημα του προπονητή και το αποδεικνύει με γκολ. Τον επιλέγουμε για anytime σκόρερ.

ΧΕΡΤΑ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ποιοτικές ομάδες μεταξύ τους. Η Χέρτα είναι το πουλέν μας για εφέτος. Θα τα πάει πολύ καλά. Όπως ακριβώς έδειξε και στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπάγερν, οπότε και κέρδισε με το σπαθί της την ισοπαλία (2-2). Εντός έδρας είναι ανέκαθεν σε καλό μομέντουμ. Μάλιστα τώρα θα παίξει πιο επιθετικά. Και ο νέος κόουτς, Άντε Κόβιτς έδειξε θαρραλέος.

Η Βόλφσμπουργκ ξεκίνησε με νίκη. Στο 3-4-3 του Γκλάσνερ (νέος κόουτς και εδώ), οι «λύκοι» δείχνουν να βολεύονται μια χαρά. Το γκολ είναι πλέον στο ρεπερτόριό τους. Μιλάμε για δύο ομάδες που θα είναι υποψήφιες για την έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που το πιστοποιούν από την αρχή της σεζόν. Στο μεταξύ τους ματς θα σκοράρουν αμφότερες, αλλά ποντάρουμε και στη μη ήττα των γηπεδούχων.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Ξέφυγε την περασμένη εβδομάδα από τα under η Σάντχαουζεν. Διέσυρε τη Νυρεμβέργη. Κερδίζει σε αυτοπεποίθηση. Βρίσκουν δίχτυα και οι νεοφερμένοι στράικερ, μιας και οι περυσινοί βασικοί έχουν αποχωρήσει άπαντες. Πρώτη εφετινή νίκη. Πάει με ψηλά το κεφάλι στο… χωριό.

Η Χάιντενχαϊμ έχει ένα τρελό σερί μέχρι στιγμής. Τρία ματς στην κατηγορία, όλα χωρίς γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τρία σερί 0-0. Και τα τρία παιχνίδια στο δεύτερο μέρος έληξαν στο Over. Τα 2/3 πήγαν μάλιστα στο Over 3,5. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα. Θα είναι προσεκτικοί στο πρώτο μέρος.

Η εικόνα των ομάδων και η τακτική των γηπεδούχων, μας ωθούν στη λογική σκέψη, πως και σε αυτό το παιχνίδι της Χάιντενχαϊμ, θα μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα