Ξανά στο CAS κατά του Γιαννακόπουλου οι αδερφοί Αγγελόπουλοι

11:16 29/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Οι καταγγελίες των αδερφών Αγγελόπουλων εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συνεχίζονται αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε στο CAS καταγγέλλοντας συκοφαντική δυσφήμιση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η

υπόθεση αφορά τον αγώνα ΠαναθηναϊκούΟλυμπιακού στην Ευρωλίγκα στις 9 Νοεμβρίου του 2018 στο ΟΑΚΑ, τότε που οι διαιτητές είχαν γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο Γιαννακόπουλος τους είπε στα αποδυτήρια.

«Ξέρουμε ότι στοιχηματίζετε 20.000 ο Πολωνός, 20.000 ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε στον Μπερτομέου και στον Στόουκς τα πάντα». Λίγη ώρα αργότερα κυκλοφόρησε σε αρκετά ΜΜΕ ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20.000 στον Ιταλό και 20.000 στον Πολωνό».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αρνήθηκε τα πάντα και περνώντας στην αντεπίθεση κατηγόρησε τον Ολυμπιακό για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο αθλητικός δικαστής δεν έκανε δεκτή την προσφυγή του Ολυμπιακού, ενώ απορρίφθηκε και η έφεση των «ερυθρόλευκων».

Το CAS επέστρεψε την απόφαση στον αθλητικό δικαστή, που όμως απέρριψε την προσφυγή, ενώ την ίδια τύχη είχε και η δεύτερη έφεση. Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν εκ νέου στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης και η απόφαση που αυτό θα πάρει θα είναι τελεσίδικη.

Keywords
Τυχαία Θέματα