Παναθηναϊκός: «Ενίσχυση» από το διάγγελμα

Παναθηναϊκός διακοπή: Τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 1, χωρίς τη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης, είχε προτείνει ο Γιάννης Αλαφούζος στην τηλεδιάσκεψη της 2ας Απριλίου.

Μαζί του συντάχθηκαν ο Άρης, ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος, όμως το τοπίο

παρέμεινε θολό, δεδομένου ότι η πανδημία είχε πολύ… ψωμί ακόμα.

Μία παράμετρος για τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα εδραιώθηκε με το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη που αφορά στη σταδιακή άρση των μέτρων.

«Μέσα στον Ιούνιο και ανάλογα με τις εξελίξεις θα απελευθερωθεί σταδιακά η υπόλοιπη οικονομική δραστηριότητα. Κρίνεται απίθανο ωστόσο να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι οι μεγάλες συναθροίσεις, όπως φεστιβάλ, συναυλίες ή αθλητικά γεγονότα με θεατές», είπε ο πρωθυπουργός.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, από την πλευρά του, είχε ήδη πετάξει το μπαλάκι στις ομοσπονδίες αναφορικά με τη συνέχιση ή όχι των πρωταθλημάτων, όμως, όπως προαναφέρθηκε, δεν θα υπάρξουν φίλαθλοι στις εξέδρες.

Αυτό σημαίνει ότι τα έσοδα των ομάδων, άρα και του Παναθηναϊκού, μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι πολύ περιορισμένα, καθώς δεν θα κόβονται εισιτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός διακοπή: Η πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου

Υπενθυμίζεται ότι δεν απομένουν 1-2 αγώνες, αλλά μια ολόκληρη σειρά πλέι οφ, η οποία περιλαμβάνει πολλά ντέρμπι και καθορίζει ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Εν ολίγοις, από τη στιγμή που επισήμως πλέον η σεζόν θα ολοκληρωθεί χωρίς φιλάθλους, η πρόταση Αλαφούζου στην πρώτη τηλεδιάσκεψη της Super League 1 αναμένεται να αποκτήσει περισσότερους… συνοδοιπόρους.

Μάλιστα ενισχύεται από το γεγονός ότι επικρατεί «μύλος» στο τηλεοπτικό τοπίο, με τη Nova να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων από την επόμενη σεζόν.

Εν αναμονή της τηλεδιάσκεψης που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, ο Παναθηναϊκός έγραψε στα social media: «Μείνετε σπίτι επόμενο βήμα. Μείνετε ασφαλείς».

Η ανάρτηση συνοδεύθηκε από χαρακτηριστικές φωτογραφίες με καλυμμένο το μισό πρόσωπο των παικτών.

Γενικώς, η ομάδα δείχνει ότι θα πιέσει ξανά να διακοπεί το πρωτάθλημα και το διάγγελμα δίνει μία επιπλέον ώθηση προς αυτήν την κατεύθυνση.

The post Παναθηναϊκός: «Ενίσχυση» από το διάγγελμα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα