Βόβορας: «Eίμαστε στη σωστή κατεύθυνση»

21:24 11/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Η εξαιρετική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο φιλικό με το Περιστέρι ικανοποίησε απόλυτα την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού, με τον βοηθό του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργο Βόβορα, να στέκεται στους πόντους που έβαλε η ομάδα του στο ανοιχτό γήπεδο.

Το δεξί χέρι του Ελληνα τεχνικού ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής

του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι τη νέα σεζόν η ομάδα θα τρέχει περισσότερο στο ανοιχτό γήπεδο και οι παίκτες θα έχουν καλύτερες αντιδράσεις στο παρκέ.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι η ομάδα δείχνει ότι έχει πολύ ταλέντο και στο ανοικτό παιχνίδι, να τρέξει στο τρανζίσιον που θα είναι η δύναμη της και τη νέα σεζόν. Πρέπει να βελτιωθούμε και σε κάποια κομμάτια στο διάβασμα του παιχνιδιού», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε και αξιολογούμε καταστάσεις που δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις και σίγουρα μέσα από την εικόνα θα διορθώσουμε τα λάθη μας που είναι φυσιολογικό να γίνουν σε αυτή την περίοδο. Όσο ανεβαίνει το επίπεδο των φιλικών, έχουμε το Σάββατο ένα παιχνίδι με την Ούνικς που είναι μια ομάδα επιπέδου Εuroleague, θα δούμε διαφορετικές καταστάσεις και τον βαθμό βελτίωσης σε κάποιες καταστάσεις που κάνουμε λάθη αλλά είναι λογικό γι’ αυτή την περίοδο.

Στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας το πιο σημαντικό είναι να μπουν οι βασικές αρχές της ομάδα, να γίνουμε ομάδα. Να θέλει ο καθένας να παίξει για τον συμπαίκτη του και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Σ’ αυτά τα στοιχεία έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και τώρα μέσα από τα φιλικά θα μπορέσουμε να αξιολογούμε κάποιες καταστάσεις και να βελτιωνόμαστε. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι η ομάδα δείχνει ότι έχει πολύ ταλέντο και στο ανοικτό παιχνίδι, να τρέξει στο τρανζίσιον που θα είναι η δύναμη της και τη νέα σεζόν. Πρέπει να βελτιωθούμε και σε κάποια κομμάτια στο διάβασμα του παιχνιδιού. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και συνεχίζουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα