Βόλος : Επίσημα ο Μπαριέντος (pic)

12:02 31/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ζαν Μπαριέντος έμεινε ελεύθερος πριν λίγο καιρό, από την Ξάνθη και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ίδιος, ήθελε να συνεχίσει στην Ελλάδα και ο Βόλος ΝΠΣ του έδωσε αυτή την ευκαιρία. Συγκεκριμένα, μέσω ανακοίνωσης, γνωστοποίησε ότι ο Ουρουγουανός άσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Θεσσαλικό σύλλογο.

Στην Ξάνθη,

ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, πήγε τον Γενάρη του 2019 και έπειτα από ενάμιση χρόνο, μέτρησε 43 συμμετοχές με τρία τέρματα και δύο ασίστ. Ο Βόλος είναι η τέταρτη ευρωπαϊκή ομάδα της καριέρας του, μετά τους «Ακρίτες», την πορτογαλική Γκιμαράες και την πολωνική Βίσλα Κρακοβίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Ουρουγουανού μέσου Ζαν Πιερ Αγκουστίν Μπαριέντος. Ο Μπαριέντος, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Βόλο, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ξάνθη έχοντας συνολικά 37 συμμετοχές και 2 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ρασίνγκ (Ουρουγουάη), Μελγκάρ (Περού), Ολίμπο (Αργεντινή), Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) και Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία)».

View this post on Instagram

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Ουρουγουανού μέσου Ζαν Πιερ Αγκουστίν Μπαριέντος.  Ο Μπαριέντος, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Βόλο, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ξάνθη έχοντας συνολικά 37 συμμετοχές και 2 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ρασίνγκ (Ουρουγουάη), Μελγκάρ (Περού), Ολίμπο (Αργεντινή), Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) και Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία).  @jeanpbarrientos #welcome #volosfc #volosfamily #onecityoneteam

A post shared by Π.Α.Ε. Βόλος/ Volos F.C. (@volosfc) on Jul 31, 2020 at 12:19am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα