Βόγκελ: «Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν βλέποντας τον Ντέιβις»

20:31 21/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Το ΝΒΑ αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου έναν μήνα και οι ομάδες προετοιμάζονται για την pre-season όπου οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε φιλικές αναμετρήσεις σχήματα και τακτικές ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός των Λος Άντζελες Λέικερς, Φράνκ Βόγκελ, μίλησε για τους παίκτες των «λιμνανθρώπων» και στην φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ενώ τόνισε πως η ομάδα είναι ιδιαίτερα απειλητική πίσω από τα 7,25.

Ακόμη αναφέρθηκε και στον Άντονι Ντέιβις τονίζοντας πως όταν

τον βλέπει δεν μπορεί να περιμένει τη στιγμή που θα ξεκινήσει η σεζόν. Θυμίζουμε πως ο «φρύδιας» πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στις προπονήσεις και αναμένεται να κάνει μία σούπερ σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φρανκ Βόγκελ:

«Ο Μπράντλεϊ, ο KCP (Κεντάβιους Κάλντουελ-Πόουπ), ο Ντουάιτ (Χάουαρντ) και ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ έχουν χάσει κιλά, o ΛεΜπρόν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ο Ντάνι Γκριν επίσης… Βλέποντας τον Άντονι Ντέιβις από κοντά, ανυπομονώ να δω πως θα είναι η χρονιά μας! Νιώθω καλά που δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Ο Κούζμα είναι επαγγελματίας στο 100%, ένας τύπος που θα κλωτσάει κ…ς για εμάς φέτος! Με εξαίρεση τους δυο σέντερ μας, όλοι μπορούν να απειλήσουν πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων».

Keywords
Τυχαία Θέματα