Μπέος: Στα αποδυτήρια του ΟΦΗ για συγχαρητήρια

Ματς του Βόλου προσπαθεί να μη χάνει ο Αχιλλέας Μπέος. Αυτό συνέβη και το Σάββατο (21/9) στο νικηφόρο 1-0 της ομάδας του επί του ΟΦΗ.

Για όποιον είδε το παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η 4η αγωνιστική της Super League 1, το αποτέλεσμα ήταν «φτωχό». Σε αυτό θα συμφωνούσε ο οποιοσδήποτε με τις φάσεις που υπήρχαν. Και ο γηπεδούχος Βόλος

είχε σημαντικές ευκαιρίες και μέσα σε αυτές και ένα δοκάρι και ο ΟΦΗ είχε πολλές καλές στιγμές. Το ότι δε σκόραρε, δηλαδή, έγκειται καθαρά στις κακές τελικές προσπάθειες των παικτών του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μπέος, δήμαρχος Βόλου και μικρομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ, βρέθηκε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Εκεί έδωσε συγχαρητήρια στους Κρητικούς συνολικά για τη φιλοσοφία που έχουν φέτος και το ποδόσφαιρο που παίζουν. «Μπράβο σας για το ποδόσφαιρο που παίζετε. Πραγματικά έχετε μία καλή ομάδα», είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια αποχώρησε.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Μπέος: Στα αποδυτήρια του ΟΦΗ για συγχαρητήρια appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα