Βαϊνάλντουμ : «Συγκεντρωμένοι για να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα»

19:16 4/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ για τους στόχους που έχουν οι «Reds» στη φετινή σεζόν.

Ο 29χρονος μέσος είπε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να πάρει ξανά το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Επειδή η ομάδα ήταν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, όλοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και είναι ακριβώς το ίδιο όπως και τις προηγούμενες σεζόν. Το μόνο πράγμα που κάνουμε πλέον είναι επειδή γυρίσαμε πρωταθλητές απλά ότι θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό

και να κερδίσουμε τον τίτλο ξανά.

Εκπαιδευόμαστε σκληρά όπως κάναμε και πριν, ίσως και ακόμα πιο πολύ ξέροντας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε «εκπτώσεις» διότι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να είμαστε αντάξιοι των περιστάσεων και να κερδίσουμε. Κάνουμε απλώς τα πράγματα που κάναμε την περασμένη σεζόν, αλλά είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.

Το είδος του ποδοσφαίρου που παίζουμε είναι αρκετά καλό. Οι περιστάσεις που πρέπει να αντιπαρατεθούμε εναντίον είναι δύσκολες, αλλά τα πηγαίναμε καλά. Αυτό με κάνει περήφανο διότι βρισκόμασταν σε μια κατάσταση όπου μπορούσαμε να βρούμε δικαιολογίες αλλά δεν το κάναμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα