Τσαβούσογλου στον πρόεδρο της Μπεσίκτας : «Έτοιμοι να σας παρέχουμε κάθε είδους υποστήριξη»

13:45 23/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Την Τρίτη (25/8) ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη του δεύτερου προκριματικού του Champions League, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να αντιμετωπίζει στην Τούμπα την Μπεσίκτας.

Ως γνωστόν, τις τελευταίες μέρες υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ της χώρας μας και της Τουρκίας, με τους γείτονες να δίνουν μεγάλες προεκτάσεις στο ματς της Τρίτης.

Μάλιστα,

η εφημερίδα «Milliyet» αποκαλύπτει συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Μπεσίκτας και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας φέρεται να διεμήνυσε στον Πρόεδρο της ομάδας πως θα παρέχει κάθε είδους υποστήριξη ενόψει του αγώνα με τους «ασπρόμαυρους».

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως: «το υπουργείο εξωτερικών βγήκε μπροστά μετά τα προβοκατόρικα μηνύματα από την… άλλη πλευρά (σ.σ. στέκεται στο μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς τους παίκτες), πριν το παιχνίδι με την Μπεσίκτας».

Μάλιστα, συμπληρώνει πως: «ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας Αχμέτ Νουρ Τσέμπι και του έδωσε το μήνυμα: «Είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε κάθε είδους υποστήριξη»».

Την ίδια ώρα, υπογραμμίζει πως: «Φυσικά η πολιτική και το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικοί τομείς, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα εκείνη τη μέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα