Τσαρτσαρής: «Να βελτιώσουμε λίγο το σετ παιχνίδι και θα τρομάζουμε» (pic)

09:45 2/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Εθνική Ελλάδας εμφανίστηκε σοβαρή κόντρα στο Μαυροβούνιο παίρνοντας μια εύκολη νίκη. Ο Κώστας Τσαρτσαρής που τίμησε τα «γαλανόλευκα» για πολλά χρόνια, έστειλε το δικό του μήνυμα για το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εξέφρασε τη γνώμη του

για το τι θα μπορούσε να κάνει λίγο καλύτερα η Εθνική ώστε στη συνέχεια του Παγκοσμίου να… τρομάζει.

Ο Τσαρτσαρής ανέφερε πως αν η Ελλάδα βελτιωθεί λίγο παραπάνω στο σετ παιχνίδι (δηλαδή στις καταστάσεις 5 εναντίον 5) τότε σε συνδυασμό με την εξαιρετική της άμυνα που είναι το δυαντό της όπλο, τότε θα τα πάει πολύ καλά.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Τσαρτσαρής:

«Η Εθνική, δείχνει από το πρώτο παιχνίδι, ποιο είναι το δυνατό της χαρτί. Η σκληρή κι έξυπνη άμυνα, η οποία θα μας οδηγήσει σε γρήγορα κι εύκολα καλάθια. Αν γίνουμε και λίγο πιο αποτελεσματικοί στο σετ παιχνίδι, τότε θα τρομάζουμε κάθε αντίπαλο…».

Η Εθνική, δείχνει από το πρώτο παιχνίδι, ποιό είναι το δυνατό της χαρτί. Η σκληρή κι έξυπνη άμυνα, η οποία θα μας οδηγήσει σε γρήγορα κι εύκολα καλάθια. Αν γίνουμε και λίγο πιο αποτελεσματικοι στο σετ παιχνίδι, τότε θα τρομαζουμε κάθε αντίπαλο… #GREMNE #FIBAWorldCup2019

— Kostas Tsartsaris (@KTsartsaris) September 1, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα