«Τρελαίνει» κόσμο η… ελληνική Αλάνιασπορ : Ανατροπή μέσα στη Γαλατασαράι στο 96′ και κορυφή! (vid)

Μετά την εξαιρετική της περσινή πορεία που την έφερε στην πέμπτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, η Αλάνιασπορ συνεχίζει και φέτος να εντυπωσιάζει. Με τους Μπακασέτα, Σιώπη και Τζαβέλλα στην ενδεκάδα, η ομάδα του Τσαγκντάς Ατάν πήρε σπουδαίο διπλό με 2-1 στην έδρα της Γαλατασαράι για την πέμπτη αγωνιστική, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Πλέον, μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η Αλάνιασπορ βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, δύο παραπάνω από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα, την ώρα που η περσινή πρωταθλήτρια

Μπασάκσεχιρ, είναι στην προτελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς.

Η Γαλατά προηγήθηκε με πέναλτι του Φαλκάο στο 34′ αλλά αλλά εννιά λεπτά μετά ο Μπαμπακάρ έκανε το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν πολύ χειρότερα όταν στο 45′ αποβλήθηκε ο Ετέμπο με δεύτερη κίτρινη.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Αλάνιασπορ που κυριαρχούσε στο γήπεδο, έφτασε και σε δεύτερο γκολ πραγματοποιώντας τη μεγάλη ανατροπή. Ο Κουτλού έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Ντάβιντσον έβαλε το πόδι αλλάζοντας πορεία στην μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα