Ολυμπιακός: Το πλάνο για την πρεμιέρα των ομίλων

Φυσικά δεν έχει προλάβει να δείξει κάτι ο Πέδρο Μαρτίνς στο γήπεδο όσον αφορά τα πλάνα του για τον αγώνα που έχει ο Ολυμπιακός με τη Μαρσέιγ. Το Σάββατο είχε αγώνα η ομάδα, κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, ενώ χθες οι βασικοί παίκτες έκαναν αποθεραπεία.

Οπότε δεν έχει δουλέψει ο Ολυμπιακός όπως θα ήθελε για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη.

Ματς στο οποίο

οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League. Παρόλα αυτά όμως έχει μιλήσει με τους συνεργάτες του ο Μαρτίνς για τον τρόπο που θέλει να παρατάξει την ομάδα του Πειραιά απέναντι στους Γάλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Την… ξεκοκάλισαν! (vid+pic)

Ο Πορτογάλος τεχνικός αυτό το οποίο σκέφτεται αυτή τη στιγμή, είναι το σύστημα με τα τρία χαφ. Να παρατάξει δηλαδή την ομάδα με σύστημα 4-3-3 και τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά στον χώρο του κέντρου. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχει δείξει η Μαρσέιγ πως στο κέντρο έχει πρόβλημα και κάνει εύκολα λάθη. Με τον Καμαρά να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο και να μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Μαρσέιγ.

Αυτό είναι το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Ένα αγωνιστικό πλάνο με τον Σα στο τέρμα, αριστερά της άμυνας παίζεται ανάμεσα σε Χολέμπας, Βινάγκρε, δεξιά Ραφίνια και στα στόπερ τους Σεμέδο, Μπα. Στον χώρο του κέντρου όπως αναφέραμε παραπάνω Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά, στα εξτρέμ τους Μασούρα, Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί, φυσικά!

Ο Πορτογάλος τεχνικός αύριο πρόκειται να αποφασίσει οριστικά πως θα παρατάξει την ομάδα του Πειραιά. Αλλά το παραπάνω πλάνο, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, είναι πιο κοντά σε αυτό που σκέφτεται.

Βέβαια δεν αποκλείεται να αλλάξει κάτι μέχρι την Τρίτη που ολοκληρώνεται η προετοιμασία, καθώς υπάρχουν παίκτες οι οποίοι διεκδικούν θέση για τη βασική ενδεκάδα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει και κάποια έκπληξη ο Πέδρο Μαρτίνς…

Το άρθρο Ολυμπιακός: Το πλάνο για την πρεμιέρα των ομίλων εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα