Τότεναμ : Τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών ο Ντάιερ (pic, vid)

13:33 8/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Έρικ Ντάιερ τον περασμένο Μάρτιο, πριν δηλαδή την διακοπή της αγωνιστικής δράσης λόγω κορωνοϊού, συνεπλάκη σε έναν καβγά. Συγκεκριμένα, στον αγώνα του κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Νόριτς, ο μέσος της Τότεναμ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα έτρεξε στη κερκίδα για να καυγαδίσει με έναν οπαδό.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αποκλείστηκε στα πέναλτι από τα «καναρίνια» στις 4/3 στο γήπεδό της και ο αδερφός του Ντάιερ έμπλεξε σε λεκτική διαμάχη με οπαδό. Ο ποδοσφαιριστής το αντιλήφθηκε κι αμέσως έτρεξε και ανέβηκε στην εξέδρα για να υπερασπιστεί

την οικογένειά του. Για το γεγονός αυτό, ο 26χρονος αμυντικός μέσος σύμφωνα με την απόφαση που έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης (8/7) δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ζοσέ Μουρίνιο για τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές και θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 40.000 λιρών.

Οι αγώνες που χάνει ο Ντάιερ είναι κόντρα στις Μπόρνμουθ, Άρσεναλ, Νιούκαστλ και Λέστερ και θα παίξει μόνο στον τελευταίο του πρωταθλήματος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Así arrancó todo: Mourinho declaró en conferencia de prensa que un fanático del Tottenham insultó a Eric Dier, su hermano (que estaba en la tribuna) reaccionó y el jugador de los Spurs se metió en el medio. pic.twitter.com/OEeJyB19kG

— SportsCenter (@SC_ESPN) March 4, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα