Ματίγια : «Όταν είχαμε γεμάτο ρόστερ, δείξαμε ποιοι είμαστε»

12:25 8/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Δηλώσεις ενόψει του σημερινού (7.15 μ.μ.) ματς των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης έκανε ο Χαβιέ Ματίγια στον φακό των καναλιών Novasports.

Ο Ισπανός ανασταλτικός μέσος στάθηκε στην κόπωση και τις λίγες επιλογές παικτών που διαθέτει πλέον η ομάδα του στη λήξη της σεζόν, ενώ τόνισε παράλληλα πως οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων παραμένουν επαγγελματίες και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό μέσα στο γήπεδο.

Για

το ματς με τον Ολυμπιακό: «Όταν είχαμε γεμάτο ρόστερ, δείξαμε ποιοι είμαστε. Βάλαμε δύσκολα σε όλους. Αυτοί έχουν πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς τώρα. Έχουν γεμάτο ρόστερ. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Εκτός από την κούραση, έχουμε και τις κλιματολογικές συνθήκες. Αποδείξαμε όμως σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία ότι είμαστε 100% επαγγελματίες και τηρούμε τις συμφωνίες μας με τον σύλλογο. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα».

Για το 1-4 κόντρα στην ΑΕΚ: «Είμαστε προετοιμασμένοι, καθώς μπορεί να είμαστε κουρασμένοι, αλλά το ξέραμε. Νιώθουμε προστατευμένοι από τον σύλλογο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Πάντα μπορείς να βρεις στόχο. Είμαστε επαγγελματίες. Έχουμε ένα επάγγελμα το οποίο λατρεύουμε, οπότε κάθε ματς για εμάς είναι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, οπότε πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Παίζουμε στο γήπεδό μας, δυστυχώς χωρίς τον κόσμο μας, αλλά είναι ένα μεγάλο ματς και πρέπει να ανταπεξέλθουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα