Το ντεμπούτο του Μολό με τον Παναθηναϊκό

21:38 7/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιοάν Μολό κόντρα στο Κερατσίνι. Οι «πράσινοι» βρήκαν την ευκαιρία να παραμείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό, αφού η σύνθεση αποτελούνταν από παίκτες που δεν ξεκίνησαν στο παιχνίδι με την Γαλατασαράι.

Το «τριφύλλι» επικράτησε με 6-0 στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου και η πρώτη «γεύση» από τον Γάλλο άφησε καλές εντυπώσεις έπειτα από τις δύο ασίστ που έδωσε. Ο Μολό «έσκαψε»

την μπάλα πίσω από την πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο Θεοχάρης με ανάποδη κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό.

Λίγο αργότερα (20′) ο Γάλλος σέντραρε συρτά από τα αριστερά και ο Καμπετσής από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 2-0. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με δράστες τους Θεοχάρη και Βέργο. Ο πρώτος σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην οριζόντια δοκό του αντίπαλου τερματοφύλακα και ο Βέργος την «έσπρωξε» σε κενή εστία.

Στο 59’ σημειώθηκε το 4-0 έπειτα από σέντρα του Εμμανουηλίδη από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Κόναν. Στο 79’ ο Εμμανουηλίδης πάσαρε στην περιοχή στον Σέχου, αυτός γύρισε άμεσα στον Σερπέζη που με δυνατό σουτ πέτυχε το 5-0. Στο 87ο λεπτό η άμυνα του Κερατσινίου δεν βρήκε τον τρόπο να απομακρύνει και ο Σερπέζης πέτυχε το τελικό 6-0 με κοντινό πλασέ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Σέχου. Να σημειωθεί πως οι βασικοί του αγώνα στην Τουρκία έκαναν προπόνηση πριν την έναρξη του φιλικού με το Κερατσίνι.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Χριστογεώργος (60’ Μπότσαρης), Αποστολάκης (46’ Βαγιαννίδης), Ζαγαρίτης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Κουρμπέλης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος (46’ Σερπέζης), Μολό (60’ Σέχου), Καμπετσής (46’ Κόναν), Βέργος (46’ Εμμανουηλίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα