Ντιγκινί: «Να βάλουμε περισσότερη ένταση»

20:33 7/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Τους συμπαίκτες του εκπροσώπησε ο Νικολά Ντιγκινί στη συνέντευξη Τύπου για το πρώτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ Άρη και Μόλντε στη Νορβηγία. Ο Γάλλος μίλησε για τις ιδιαιτερότητες του ματς και τόνισε πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Για το αυριανό ματς: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να κοιτάξουμε τουλάχιστον να πάρουμε ισοπαλία και να μη δεχτούμε γκολ, αν σκοράρουμε θα είναι πολύ καλό

για εμάς».

Για το ότι η περσινή χρονιά ξεκίνησε με δικό του γκολ όπως και η φετινή: «Είναι λεπτομέρεια. Ας μη σκοράρω και ας πάμε καλά, ας κερδίσουμε με 2-0. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και αυτό θέλουμε να βγει στο παιχνίδι».

Για τις διαφορές με την ΑΕΛ: «Η Μόλντε παίζει διαφορετικά, και η δική μας τακτική θα αλλάξει. Συγκρίνω το αυριανό με το δεύτερο ματς στην Κύπρο. Θέλουμε να βάλουμε περισσότερη ένταση. Είναι διαφορετικές και οι κλιματολογικές συνθήκες, θα αλλάξουν κάποια πράγματα».

Για το αν ο συνθετικός χλοοτάπητας θα επηρεάσει το ματς: «Πρέπει να προσαρμοστούμε. Σίγουρα ξέρουν καλύτερα τον χώρο και τον χλοοτάπητα. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, εμείς θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έχουμε και τη βραδινή προπόνηση, θα συνηθίσουμε».

Για τη θέση που προτιμάει να παίζει: «Στον άξονα αλλά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα