«Το Μάντσεστερ ήταν μία… σκατότρυπα»

10:38 9/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Όλοι έχουμε άσχημη άποψη για ένα μέρος ή μία πόλη, που σίγουρα απευχόμαστε να τύχει να ζήσουμε εκεί. Η σύζυγος του Άνχελ Ντι Μαρία δεν απέφυγε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία και την αποκάλυψε χρόνια αργότερα…

Η Χορχελίνα Καρντόσο περιέγραψε με τον χειρότερο τρόπο πως ένιωθε όταν εγκαταστάθηκε στη Μάντσεστερ, μετά τη μεταγραφή του Ντι Μαρία στη Γιουνάιτεντ. Και μάλλον, πρέπει να ήταν πολύ ευτυχισμένη όταν έμαθε για τη μετακόμιση στο Παρίσι:

«Δεν ήθελα να πάω στο Μάντσεστερ. Είχα επισκεφθεί την πόλη μία – δύο φορές όταν ο Άνχελ είχε μια – δύο ημέρες ρεπό από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν απαίσια.

Όταν φύγαμε του είπα ‘’πήγαινε όπου αλλού θέλεις αλλά όχι στην Αγγλία. Τελικά έναν χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή και πήγαμε στην Αγγλία. Ήταν πολύ άσχημα. Απαίσια. Σαν μια σκατότρυπα.

Όλες οι γυναίκες είναι άσχημες, καχεκτικές και περίεργες. Προχωράς στους δρόμους και δεν ξέρεις αν θέλουν να σε σκοτώσουν. Το φαγητό ήταν απαίσιο. Θυμάμαι τον Άνχελ να έρχεται και να μου λέει ‘’έχουμε μια προσφορά από τη Γιουνάιτεντ. Ίσως να είμαστε περισσότερο ασφαλείς οικονομικά με αυτή’’. Είχαμε πολλούς καβγάδες για αυτό. Του είπα ‘’Σε καμία περίπτωση. Αν θες μπορείς να πας μόνος σου…».

Keywords
Τυχαία Θέματα