Το αποχαιρετιστήριο video του ΠΑΟΚ στον Πέλκα (vid)

13:01 6/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι επίσημα ποδοσφαιριστής της Φενερμπαχτσέ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε έπειτα από επτά χρόνια τον Δικέφαλο για να κάνει το επόμενο βήμα και να συνεχίσει την καριέρα του στη Τουρκία.

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον διεθνή άσο με ένα συγκινητικό βίντεο, μέσα από το οποίο, του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα σελίδα της καριέρας του. Μάλιστα, το βίντεο δείχνει όλη την πορεία του Πέλκα

με την φανέλα του ελληνικού συλλόγου, από το επαγγελματικό του ντεμπούτο, μέχρι σήμερα.

Ακόμα, το μήνυμα της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή είναι: «Δεν είναι αντίο, είναι εις το επανιδείν. Σε ευχαριστούμε που έκανες τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ να πιστεύουν ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Αγαπητή Φενέρμπαχτσε, σε παρακαλούμε να τον προσέχεις».

Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μέτρησε 44 γκολ και 32 ασίστ σε διάστημα 201 συμμετοχών με την φανέλα του ΠΑΟΚ ενώ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα Ελλάδας.

It's not a goodbye. It's see you again #TheJoker. Thank you for making PAOK Academy kids believe that dreams do come true. #PAOK #RiseUp Dear @Fenerbahce please take care of him. pic.twitter.com/dquIWTysLZ

PAOK FC (@PAOK_FC) October 6, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα