Θεσσαλονίκη – Βαρκελώνη μέσω Ιταλίας!

Επιτυχημένο το χθεσινό…. κυνήγι στο βόλεϊ, αφού πέρασε η γαλλοπολωνική δυάδα. Πάντα χρειάζεται και τύχη και την είχαμε στο Ναρμπόν – Κάννες, όπου οι γηπεδούχοι πήραν δύο σετ οριακά (26-24 και 31-29). Συνεχίζουμε με βόλεϊ, βάζοντας και ελληνικό στοιχείο στις επιλογές μας.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα γυναικών, εκτός από τη μάχη της κορυφής, υπάρχει και αυτή της ουράς. Αν δεχτούμε ότι η Ηλιούπολη θα πέσει (δεν έχει βαθμό μετά από 10 ματς), η μάχη για την αποφυγή της… ηλεκτρικής 11ης θέσης θα δοθεί λογικά μεταξύ του Αίαντα Ευόσμου, του

Ηλυσιακού και ίσως του Πορφύρα. Το Μαρκόπουλο ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο να μην… μπλέξει και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει, έχοντας 10 βαθμούς. Παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία να ξορκίσει τους όποιους φόβους, κερδίζοντας τον Αίαντα και αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους 9 ή στους 8 βαθμούς (νίκη με 3-2). Πιστεύουμε πως δεν θα τη χάσει. Συνεχίζουμε με αντρικό βόλεϊ και το ιταλικό πρωτάθλημα. Μόντσα και Πάντοβα συγκαταλέγονται στις ομάδες που διεκδικούν θέση στην οκτάδα και συμμετοχή στα πλέι οφ. Η Μόντσα ηττήθηκε μεν από τη Βαλέντια, αλλά το… πάλεψε αρκετά (2-3). Η Πάντοβα έχει έναν βαθμό παραπάνω και προέρχεται από δυο σερί ήττες με 3-0. Επιλέγουμε τον άσο και φτιάχνουμε δυάδα με απόδοση 2.17.

Στα του ποδοσφαίρου, έχουν περάσει μερικές ημέρες από το πιο… άνοστο clasico των τελευταίων ετών. Το 0-0 της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ κράτησε τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή της Πριμέρα. Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα γκρινιάζουν δικαιολογημένα για το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα τους, η οποία χρωστάει… αποζημίωση. Ακολουθεί δεύτερο σερί εντός έδρας ματς, αυτή τη φορά με την Αλαβές. Αξιόμαχοι οι Βάσκοι, αλλά δύσκολα θα πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Η Μπάρσα θα επιχειρήσει να… καθαρίσει από νωρίς, περιμένοντας από κάποιους άλλους Βάσκους, αυτούς της Μπιλμπάο, να φρενάρουν τη Ρεάλ την Κυριακή. Πάμε στο Over 1.5 στο πρώτο ημίχρονο, καλοδεχούμενη η όποια συμβολή της Αλαβές.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα