Θα πιεστεί η Σάσνοβιτς

Ημιτελικά στο indoors στη Λιμόζ, σε ένα τουρνουά που μας έχει δώσει πολύ καλούς αγώνες ως τώρα και φαίνεται πως θα είναι συναρπαστικό ως το τέλος. Σάσνοβιτς και Αλεξάντροβα είναι φαβορί για να περάσουν στον τελικό, αλλά τους απομένει ακόμη ένα βήμα.

Η Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς (φωτό) θα αντιμετωπίσει την Γκριτ Μίνεν, που τους τελευταίους μήνες βελτιώνεται σταθερά. Η Βελγίδα είναι στο Νο 118 της παγκόσμιας κατάταξης και τη νέα σεζόν έχει βλέψεις για δυναμική είσοδο στο τοπ 100. Καμία παίκτρια

ως τώρα δεν έχει τον δικό της αγωνιστικό ρυθμό, καθώς έχει δώσει ήδη 7 αγώνες μετά τις διακοπές με ρεκόρ 6-1. Μεταξύ άλλων νίκησε της Ντιατσένκο, Παρμεντιέ και Σαμσόνοβα χωρίς απώλεια σετ και γενικά έχει αυτοπεποίθηση και μια εικόνα που δείχνει ότι μπορεί τουλάχιστον να προβληματίσει την Σάσνοβιτς.

Η Λευκορωσίδα, Νο 67, μετά από ένα δίμηνο αποφόρτισης νίκησε τις Σινίκοβα, Μπλίνκοβα και Τέικμαν. Δικαιολογημένα είναι φαβορί του 1.55, όμως είναι παίκτρια με συχνές περιόδους αστάθειας μέσα στο ματς, κάτι που πολλές φορές της κοστίζει. Σε απόδοση διπλασιασμού να κατακτήσει πάνω από 12 γκέιμ, κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμη κι αν νικήσει με 2-0 σετ, αρκεί έστω σε ένα η φορμαρισμένη Μίνεν να την οδηγήσει στα όριά της.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα