Στα γκολ θα κριθεί ο τελικός

Η Γρανάδα δεν ακούμπησε καν χθες και έχασε εύκολα με 3-0 στην έδρα της Έιμπαρ. Έτσι είχαμε χαμένοι επιλογή έπειτα από ένα καλό σερί. Πάμε να το ξανά «χτίσουμε».

H Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων την Φλαμένγκο, σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Η ομάδα του Κλοπ πέρασε δύσκολα στον ημιτελικό κόντρα στη Μοντερέι, αλλά εν τέλει προκρίθηκε στον τελικό.

Έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Τέλος καλό όλα καλά όμως και τώρα θα παίξει κόντρα στην κάτοχο του Λιμπερταδόρες Φλαμένγκο. Η ομάδα του Ζεσούς βρέθηκε

να χάνει στον ημιτελικό από την Αλ Χιλάλ, αλλά στο δεύτερο μέρος μπήκε αποφασισμένη και το γύρισε σε 3-1. Ξέρουν άπαντες στο εσωτερικό των Βραζιλιάνων ότι η Λίβερπουλ είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά θα το παλέψει πάρα πολύ.

Αμφότερες διαθέτουν τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά και αναμένεται να δούμε πολύ καλό παιχνίδι. Οι άμυνες τους δείχνουν να χωλαίνουν τελευταία και θα πάμε στο G/G & Over 2.5 σε τιμές διπλασιασμού.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα