«Τελειώνει» άμεσα από τη Βασιλεία ο Μπουά

14:18 22/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Κέβιν Μπουά είναι ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που ακούστηκαν για τον Ολυμπιακό ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για τα άκρα της επιθετικής γραμμής.

Ο 26χρονος εξτρέμ έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μαρτίνς στους πλάγιους επιθετικούς και η αλήθεια είναι πως απασχόλησε τους Πειραιώτες πριν μερικές εβδομάδες.

Ο Μπουά είναι στα «υπόψιν» του Ολυμπιακού

μέχρι και σήμερα, με την ομάδα του λιμανιού να κάνει και κρούση στη Βασιλεία, όμως οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον παίκτη και τη Βασιλεία, όπου δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Μπουά εξέφρασε την επιθυμία να μην αγωνίζεται μέχρι τις 30 Ιουνίου, όπου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μαρσέλ Κόλερ, αφού δεν πρόκειται να ανανεώσει. Μάλιστα στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή για το Κύπελλο έπαιξε μόλις πέντε λεπτά, ενώ στο χθεσινό ματς απέναντι στη Λουκέρνη, όπου η Βασιλεία ηττήθηκε με 2-1 έμεινε εκτός αποστολής.

Οι σχέσεις του Μπουά με την ελβετική ομάδα είναι σε τεντωμένο σχοινί και φαίνεται πως περιμένει να μείνει απλά ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελβετίας. Εξάλλου, ο τεχνικός της Βασιλείας επιβεβαίωσε πως υπάρχει πιθανότητα ο Μπουά να μην συμπεριληφθεί ξανά στην αποστολή της ελβετικής ομάδας, με τα ΜΜΕ από την Ελβετία να εμπλέκουν και πάλι τον παίκτη με πιθανή μεταγραφή στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα