Στραμμένα σε Θεσσαλονίκη και ΟΑΚΑ τα βλέμματα

09:45 15/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Με τις νίκες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ συνεχίστηκε η τρίτη αγωνιστική της Superleague. ενώ τα βλέμματα στρέφονται σε Θεσσαλονίκη και ΟΑΚΑ

στο σημερινό «πιάτο» της τρίτης αγωνιστικής.

Στο «Κλ. Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 21:30, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη την εφετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα, καθώς μέχρι τώρα έχει μία ισοπαλία και μία ήττα. Το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει τα ίδια αποτελέσματα με τον Άρη.

Στο ΟΑΚΑ στις 19:15 η ΑΕΚ, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, φιλοξενεί τη Λαμία η οποία δεν έχει ήττα στο πρωτάθλημα έως τώρα (αλλά ούτε και νίκη καθώς έχει δύο ισοπαλίες).

Στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας στις 19:00 για τη Superleague η Ξάνθη θέλει να κάνει την τρίτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μετά από δύο ήττες θα επιδιώξει να μαζέψει τους πρώτους του βαθμούς.

Στις 19:15 ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να ξεκινήσουν να σβήνουν το -6 με το οποίο ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και οι βυσσινί να πετύχουν την πρώτη τους νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα