Στοίχημα: H Ελλάδα και δύο G-G

Προτελευταίο ματς της εθνικής μας για τα προκριματικά του Euro 2020, μια διαδικασία που εξελίχθηκε σε μαρτύριο. Η Ελλάδα είναι εκτός στόχων εδώ και καιρό και προσπαθεί να κάνει restart με τον Φαν Σιπ να την αλλάζει τελείως, εμπιστευόμενος νέα πρόσωπα σε αυτή.

Στα ματς του Οκτωβρίου, για πρώτη φορά η Ελλάδα

θύμισε ξανά ομάδα. Η νίκη επί της Βοσνίας έφερε και πάλι χαμόγελα που άπαντες θέλουν να συνεχιστούν και μετά το αποψινό ματς με την Αρμενία.

Δύσκολο ματς με την Εθνική μας να έχει ως στόχο τη νίκη που θα την ανεβάσει και άλλο ψυχολογικά εν όψει της επόμενης προσπάθειας.

Στοιχηματικά το διπλό της Ελλάδας πληρώνει εξαιρετικά. Πληρώνει μέχρι και με 2.40. Και μας δίνει την δυνατότητα να ποντάρουμε σε αυτό ελπίζοντας πως θα πάμε ταμείο.

Η βραδιά έχει αρκετά σπουδαία και καθοριστικά παιχνίδια. Θα σταθούμε σε δύο από αυτά και θα πάρουμε και στα δύο το αμφίσκορο.

Βοσνία-Ιταλία με απόδοση 1.73 και το ματς της Ρουμανίας με την Σουηδία στο 1.91.

Μια ατάκα και για μπάσκετ. Το σετ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις είναι καλό. Ματς που αν οι Λιθουανοί είχαν μια πιο ισορροπημένη εικόνα τότε το 2.20 θα ήταν σπουδαία ευκαιρία.

Η Ζαλγκίρις που έχει κάνει διπλό στην Πόλη και που γενικότερα είναι η ομάδα που νικάει συνεχώς τον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό που είναι στα χειρότερα του, την τελευταία 10ετία και βάλε.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι και το 2.20 είναι μια χαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα