Η Ελένη Μενεγάκη σε διαφήμιση του 1990! (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα η πιο εμπορική και η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια όσες εκπομπές έχει παρουσιάσει έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Αποτελεί για πολλά χρόνια την «Βασίλισσα» της πρωινής ζώνης και η εκπομπή της «Ελένη» είναι σε μόνιμη βάση το κορυφαίο χαρτί του Alpha.

Οι περισσότεροι τηλεθεατές

γνώρισαν την Ελένη Μενεγάκη με τα μαλλιά της να είναι κατάξανθα. Έτσι την έχουν συνηθίσει. Όμως λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι το φυσικό της χρώμα είναι το μελαχρινό. Μάλιστα ήταν και σγουρό. Η ίδια έχει ποστάρει φωτογραφία της στο instagram στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Στα πρώτα βήματα της καριέρας της, η Ελένη Μενεγάκη ήταν μελαχρινή και συμμετείχε σε διάφορες διαφημίσεις. Συγκεκριμένα σε μια διαφήμιση γνωστού καφέ που υπάρχει στο διαδίκτυο η Ελένη Μενεγάκη είναι πιο μελαχρινή από ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

#eleni …πίσω στον χρόνο ! Μάλλον 1990 η κάπου εκεί ! Τότε που τα φρύδια δεν είχα αγγίξει και τα μαλλιά μου ήταν φυσικά σπαστά ….

A post shared by @ elenimenegaki on Dec 28, 2018 at 12:13am PST

View this post on Instagram

#Eleni … και επειδή κατάλαβα ότι σας αρέσουν οι παλιές μου φωτό .. δείτε και αυτή ! Διαφήμιζα γνωστή εταιρεία κοσμημάτων ! Ήμουν εντελώς άγνωστη περίπου 18 χρόνων …πριν μπει στην ζωή μου η τηλεόραση ( δεν υπήρχαν ακόμα το ιδιωτικά κανάλια ) και το αγαπημένο ξανθό χρωμα των μαλλιών μου ! Ευχαριστώ την Χ.Πολιτη που κάπου την ανακάλυψε !!!❤️

A post shared by @ elenimenegaki on Dec 29, 2018 at 3:40am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα