Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας ο ΠΑΟΚ – Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στο Europa League

00:24 1/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Η… κατάρα του Champions League χτύπησε για ακόμη μια φορά τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να ηττάται και στην Τούμπα από την Κράσνονταρ.

Οι «ασπρόμαυροι» θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο Europa League, με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα

βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και ψάχνει 6 αποκλεισμούς ομάδων που βρίσκονται από πάνω του ώστε να ανέβει στο 2ο pot.

Θυμίζουμε, πως παραμένουν «ανοιχτά» 21 εισιτήρια για τους ομίλους του Europa League, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο την Βόλφσμπουργκ.

Τα γκρουπ δυναμικότηταςPot 1ΑρσεναλΤότεναμ*ΡόμαΝάπολιΜπενφίκαΛεβερκούζενΒασιλεία*ΒιγιαρεάλΣπόρτινγκ Λισαβόνας*ΤΣΣΚΑ ΜόσχαςΚοπεγχάγη*ΜπράγκαPot 2ΓάνδηΑϊντχόφεν*Βολφσμπουργκ*Σέλτικ*Βικτόρια Πλζεν*Ντιναμό Ζάγκρεμπ*Σπάρτα ΠράγαςΑΠΟΕΛ*Σλάβια ΠράγαςΛουντογκόρετς*Γιανγκ Μπόις*Γαλατασαράι*

Pot 3

Ερυθρός Αστέρας*Μάλμε*Ραπίντ ΒιέννηςΛέστερΚαραμπάκ*ΠΑΟΚΣταντάρ Λιέγης*Ρεάλ ΣοσιεδάδΜίλαν*ΑλκμάαρΦέγενορντΜακάμπιτ Τελ ΑβιβPot 4ΜόλντεΧοφενχάιμΚλουζ*ΖόριαΝιςΛιλΝτάνταλκ*ΑντβέρπΣαρλερουά*ΣίβασπορΒόλφσμπεργκερΟμόνοια

Οι ομάδες που έχουν αστερίσκο ΔΕΝ έχουν προκριθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα