Στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού ο γιατρός της ΤΣΣΚΑ

23:36 1/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Την ώρα που ο Τζόρντι Μπερτομέου ψάχνει τρόπους για να ξεκινήσει η Ευρωλίγκα, η μπασκετική κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία την κατάσταση της υγείας του γιατρού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όντας θετικός στον κορωνοϊό. Κι αυτό είναι που απεύχονταν όλοι, όσοι είχαν επιχειρηματολογήσει υπέρ της επανέναρξης των πρωταθλημάτων: Να μην υπάρξει κρούσμα σε ομάδα.

Όπως αντιλαμβάνεστε και παρότι είχαν ληφθεί μέτρα προστασίας, παρότι οι παίκτες δεν έρχονταν σε επαφή με τα μέλη του προπονητικού

και ιατρικού τιμ, υπάρχει έκδηλη ανησυχία. Οι Μοσχοβίτες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το ζήτημα, τη στιγμή που έχει σημάνει συναγερμός στην πάλαι ποτέ ομάδα του στρατού.

Πρώτο (και μοναδικό για την ώρα) μέλημα είναι να ξεπεράσει όσο πιο σύντομα κι όσο πιο ανώδυνα γίνεται το πρόβλημα ο γιατρός της ΤΣΣΚΑ και μετά πρέπει να αναζητηθούν εκείνα τα πρωτόκολλα, που θα διασφαλίζουν τη συγκέντρωση ατόμων σε έναν σύλλογο. Όπως αντιλαμβάνεστε το «κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά» δεν είναι μια έκφραση της μόδας, αλλά η πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα