Μάντσεστερ Σίτι: Όταν ο Μαντσίνι προκάλεσε χαμό στα αποδυτήρια για χάρη του Τουρέ

23:28 1/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Γιάγια Τούρε ήταν ένας από τους βασικούς υπεύθυνους που άλλαξε η Μάντσεστερ Σίτι επίπεδο, με την ηγετική φυσιογνωμία του τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Ο Ιβοριανός ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ρομπέρτο Μαντσίνι, όταν οι δυο τους συνυπήρχαν στους Πολίτες, με τον Ιταλό τεχνικό να είχε σε περίοπτη θέση τις ικανότητες του.

Ο Μίκαελ Ρίτσαρντς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο goal.com εξιστόρησε μια ιστορία στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι για

αυτήν την στήριξη του Μάντσινι στον Τουρέ η οποία ήταν ικανή να βάλει… φωτιά στα αποδυτήρια των Πολιτών.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο άλλοτε παίκτης της Σίτι:

Ξέραμε πόσο σημαντικός ήταν ο Τουρέ. Ήταν σημαντικό κομμάτι της ομάδας και αν μας άφηνε λόγω τραυματισμού για έναν μήνα, θα μπορούσαμε να χάσουμε σημαντικά ματς. Θυμάμαι ένα εκτός έδρας ματς με την Έβερτον όπου έλειπε ο Γιάγια, ο Μαντσίνι παραλίγο να προκαλέσει τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στα αποδυτήριά μας.

Μας είπε:Δεν μπορείτε χωρίς τον Γιάγια». Τότε ακολούθησε έκρηξη στα αποδυτήρια. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ ένα τέτοιο πράγμα, όλοι θέλαμε να παλέψουμε με τον Μαντσίνι. Αφού ηρεμήσαμε, μας είπε:

To είπα επιτηδες επειδή ήξερα πως θα έβλεπα αυτή την αντίδραση. Ο τρόπος που αντιδράσατε τώρα είναι ο τρόπος που θέλω από εσάς να αντιδράτε κάθε εβδομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα