Στη Γ’ Ισπανίας η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

22:18 21/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (20/7) η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πόνταρε την παραμονή της στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φουενλαμπράδα για τη Β’ κατηγορία της Ισπανίας. Το παιχνίδι όμως δεν διεξήχθη καθώς παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Παρά τη μη διεξαγωγή του αγώνα όμως η «Ντεπόρ» δεν απέφυγε τα δυσάρεστα νέα. Για να σωθεί βαθμολογικά ήλπιζε σε βαθμολογικές απώλειες της Λούγκο και της Αλμπαθέτε οι οποίες έπαιξαν κανονικά τα παιχνίδια τους. Οι δύο ομάδες

νίκησαν και ο ιστορικός ισπανικός σύλλογος υποβιβάστηκε στην Γ’ κατηγορία της Ισπανίας.

Ο σύλλογος ζει μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του ωστόσο ο πρόεδρος της Λα Κορούνια, Φερνάντο Βιντάλ, επαίνεσε τη συνέπεια της αρμόδιας αρχής του ισπανικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η La Liga ενήργησε σωστά και τα πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν αυστηρά. Είναι μία απόφαση που ούτε μας βλάπτει ούτε μας ωφελεί. Αν το αποτέλεσμα το δικό μας ήταν ανεξάρτητο από αυτά της Λούγκο και της Αλμπαθέτε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Όταν η Φουενλαμπράδα έφτασε στη Λα Κορούνια έμαθαν τα νέα για τα κρούσματα. Επικοινωνήσαμε μαζί τους άμεσα για να μην πλησιάσουν το Ριαθόρ».

Keywords
Τυχαία Θέματα