Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-4

22:06 21/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Γούοτφορντ ήταν αυτή που πλήρωσε το μάρμαρο για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από το Κύπελλο Αγγλίας. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν καταιγιστική κόντρα στις Σφήκες, επικρατώντας με 4-0. Πλέον, η ομάδα του Χέιντεν Μόλινς θα παίξουν την παραμονή τους στην Premier League στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ.

Οι Πολίτες προηγήθηκαν στο 31΄ με το εκπληκτικό σουτ του Στέρλινγκ, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι, το οποίο

το εκτέλεσε ο ίδιος, με τον Φοστέρ αρχικά να αποκρούσει αλλά στην επαναφορά ο Αγγλος μεσοεπιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Σίτι δεν κατέβασε ταχύτητα και στο 46΄ δικαία διαμαρτύρεται για χέρι του Μαριάπα μέσα στην περιοχή, με διαιτητή και VAR να μην εντοπίζουν την παρέμβαση. Ωστόσο, στο 63΄ μετά από ωραία συνεργασία Ντε Μπρόινε-Στέρλινγκ, ο τελευταίο επιχείρησε το σουτ, με τον Φόστερ να αποκρούει αλλά ο Φόντεν να παίρνει το ριμπάουντ για να διαμορφώσει το 3-0.

Στο, 66 η Σίτι σημείωσε και άλλο τέρμα. Μετά την εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε ο Λαπόρτ πήρε την κεφαλιά, διαμορφώνοντας το 4-0. Μάλιστα, με αυτήν την ασίστ ο Βέλγος αστέρας των Πολιτών έφτασε τις 19 στο πρωτάθλημα και χρειάζεται άλλη μια την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι κόντρα στην Νόριτς στο Έτιχαντ για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ανρί σε τελικές πάσες, από την χρονιά 2002-2003. (20)

Γουότφορντ: Φόστερ, Φεμένια, Καμπασελέ, Ντόουσον, Μαριάπα, Χιουζ, Ντουκουρέ (82’Τσάλομπα), Σαρ, Κλάβερλι, Περέιρα (87’Μασίνα), Ντίνεϊ (67’Γουέλμπεκ).

Mάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ (64’Ζιντσένκο), Γκαρσία, Λαπόρτ (74’Στόουνς), Κανσέλο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Σίλβα, Φοντέν, Στέρλινγκ (64’Μάχρεζ), Ζεσούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα