Σούνες: «Αυτός είναι ο λόγος που απέρριψα τον Καντονά»

21:53 11/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ερίκ Καντονά δεν ήταν ποτέ μια… ήσυχη πρωσοπικότητα των ευρωπαϊκών γηπέδων. Και αυτός ήταν και ο λόγος που ποτέ δεν έπαιξε στην Λίβερπουλ, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του η θρυλική φίγουρα των Reds Γκρέιαμ Σούνες.

Η άλλοτε δόξα της Λίβερπουλ εξιστόρησε τους λόγους να απορρίψει τον Γάλλο επιθετικό, αναφέροντας αρκετές λεπτομέρεις για το πως οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση.

Ο Καντονά ως παίκτης της Νιμ είχε πετάξει την μπάλα στο πρόσωπο του διαιτητή και είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό τριών μηνών΄, ενώ παράλληλα είχε

ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση. Σε αυτό το σημείο επενέβη ο τότε προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Μισέλ Πλατίνι, όποιος στο περιθώριο του Λίβερπουλ-Οσέρ είχε προτείνει στον Σούνε να πάρει τον Καντόνα στην Λίβερπουλ

Ωστόσο, ο Σούνες δεν πείστηκε, με τον Καντόνα λίγα χρόνια αργότερα να γράφει την δικιά του ιστορία με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Με περίμενε ο Πλατινί και μου είπε: Σου έχω έναν εκπληκτικό παίκτη. Είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας, αλλά είναι ξεχωριστά ταλαντούχο», δήλωσε ο Σούνες, ο οποίος πλέον βρίσκεται μακριά από τους πάγκους. «Τότε εγώ του απάντησα: Κοίτα Μισέλ. Έχω ήδη προβληματικούς παίκτες και είναι πολύ δύσκολα αποδυτήρια και δεν ήθελα ακόμα έναν τέτοιο παίκτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα