Πάει να μας τρελάνει ο Πετρούτσι με τις πρωτοποριακές ιδέες του

21:07 11/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Εντάξει, είναι δεδομένο πως τα πράγματα στην Ιταλία είναι άσχημα. Κι είναι τόσο άσχημα, που κανείς μπορεί να κάνει πολύ παράξενες σκέψεις. Γιατί από τη μια υπάρχει η πανδημία κι οι τραγικές εικόνες, από την άλλη η ανάγκη να ξανακούσουν (κι εμείς) τον ήχο της μπάλας που χτυπά στο έδαφος. Το ζήτημα είναι… ποιο έδαφος και ποια μπάλα, γιατί ο Τζιάνι Πετρούτσι έχει… περίεργες ιδέες.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας έκανε λόγο για το μπάσκετ στη μετά κορωνοϊό εποχή, εμπλέκοντας και τα… ανοιχτά γήπεδα. «Για να ξεκινήσουμε και πάλι το μπάσκετ μετά την κρίση του κορονοϊού, σκέφτομαι

την πιθανότητα αυτό το καλοκαίρι, σε περίπτωση που το επιτρέψουν οι συνθήκες και οι αρχές, να φέρουμε το άθλημα στην αρχική του μορφή: Ας παίξουμε σε ανοιχτά» είπε.

Τώρα πώς το εννοεί, θα σας γελάσουμε. Ναι, η Ιταλία είναι μαζί με την Ισπανία δύο χώρες που μετρούν τις περισσότερες πληγές στην Ευρώπη, ναι το πρωτάθλημα έβαλε «λουκέτο» (όπως και της Τουρκίας), δίχως μάλιστα να αναδείξει πρωταθλητή, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να συζητήσουμε για την επανεκκίνηση σε… ανοιχτά γήπεδα, μάλλον έχει απόσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα