Σλοβακία – Βόρεια Ιρλανδία… στα πέναλτι

00:47 9/10/2020 - Πηγή: To10.gr

«Μίλησε» η ρωσική ρουλέτα… Σλοβακία και Βόρεια Ιρλανδία έκλεισαν το ζευγάρι του τελικού, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι στο δεύτερο μονοπάτι των play off του Euro 2020.

Σλοβακία – Ιρλανδία 0-0 (4-2, πέναλτι)

Η Εθνική ομάδα της Σλοβακίας φιλοξένησε την αντίστοιχη της Ιρλανδίας, σε έναν αγώνα που οι φάσεις βγήκαν με το «σταγονόμετρο»… Χωρίς να βγαίνουν μπροστά και να ρισκάρουν, οι δύο ομάδες πρόσεχαν

κυρίως τα μετόπισθεν, καθώς ο αγώνας ήταν νοκ άουτ.

Η αναμέτρηση έληξε στη λευκή ισοπαλία, με την παράταση να μη βγάζει επίσης κάποιον νικητή… Ο τερματοφύλακας τον Σλοβάκων, Μάρεκ Ρόντακ, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, δίνοντας ουσιαστικά το εισιτήριο του τελικού στην ομάδα του, αποκρούοντας δύο πέναλτι (4-2) των Ιρλανδών.

Βοσνία – Βόρεια Ιρλανδία 1-1 (3-4, πέναλτι)

Στον άλλον αγώνα του μονοπατιού, Βοσνία και Βόρεια Ιρλανδία, έδωσαν σίγουρα πλουσιότερο θέαμα. Οι Βόσνιοι του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Ραντέ Κρούνιτς μόλις στο 13ο λεπτό. Μάλιστα λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματα τους 10 λεπτά αργότερα, ωστόσο ο Έντιν Τζέκο δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πολύ πλεονεκτική θέση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος σαφώς πιο δυνατά, από το πρώτο κιόλας λεπτό, απειλώντας με τον ΜακΝέιρ. Στο 53ο λεπτό έμελλε να ισοφαρίσουν, με τον ΜακΓκιν να φέρνει στα ίσα το ματς. Από εκεί και πέρα οι ομάδες άρχισαν να σκέφτονται περισσότερο την παράταση, η οποία εν τέλει ήταν αθόρυβη…

Οι φιλοξενούμενοι «σόκαραν» την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, φεύγοντας με το διπλό, μέσω της ρωσικής ρουλέτας!

Keywords
Τυχαία Θέματα