Σέντρα με 4 επιλογές στην Ιταλία

11:06 24/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Τρία γκολ από το 70΄και μετά η Ντόρτμουντ, το τρίτο μάλιστα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, και έτσι όχι απλά ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο αλλά πλήρωσε και το χάντικαπ στο διπλό που είχε επιλέξει η στήλη. Θα το εκλάβω ως θετικό οιωνό για το Σ-Κ…

Πρεμιέρα σήμερα στην Serie A, χθες είχαμε αντίστοιχα στην Serie B, δύο πρωταθλήματα που θα απασχολήσουν έντονα την στήλη. Η μόνιμη πρωταθλήτρια Γιουβέντους έχει την πρώτη αποστολή

της στο Ένιο Ταρντίνι απέναντι στην Πάρμα που θέλει φέτος να πλασαριστεί στο πρώτο μισό του πίνακα. Πέρυσι η Μεγάλη Κυρία νίκησε δύσκολα στο ίδιο γήπεδο ενώ το μεταξύ τους παιχνίδι στο Τορίνο ήρθε 3-3.

Ζερβίνιο και Ινγκλέζε κυρίως έχουν τις ικανότητες να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων και δεν θα είναι έκπληξη αν σκοράρει η γηπεδούχος.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας κοντράρονται Φιορεντίνα και Νάπολι. Οι βιόλα ενισχύθηκαν σημαντικά φέτος, διατηρώντας σχεδόν ολόκληρο τον περσινό κορμό αλλά θέλησαν ταυτόχρονα να κρατήσουν στον πάγκο τον Μοντέλα, ο οποίος παραλίγο να τους ρίξει στην Serie B ενώ είχε αποτύχει και στο σύντομο πέρασμά του από την Σεβίγια. Η Νάπολι είναι σαφώς ανώτερη ποιοτικά σε έμψυχο δυναμικό και τεχνική ηγεσία και φέτος θέλει τις λιγότερες δυνατές απώλειες στο ξεκίνημα ώστε να μην επιτρέψει στους μπιανκονέρι να πάρουν ψυχολογικό προβάδισμα. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική έχουμε Γιουβέντους – Νάπολι στο Αλιάνζ Στάντιουμ, ένας ακόμα λόγος για να πιστεύω στο σημερινό διπλό των παρτενοπέι.

Η Serie B είναι πρωτάθλημα με μικρές διαφορές μεταξύ των περισσότερων ομάδων και είναι σημαντικό πάντοτε να κάνουμε παιχνίδι με το μομέντουμ και βέβαια βάσει ρεπορτάζ. Για την πρώτη αγωνιστική λοιπόν θα επικεντρωθώ στο Άσκολι – Τραπάνι, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται πριν από λίγες ημέρες στην ίδια έδρα και την γηπεδούχο να επικρατεί 2-0 για το Κύπελλο. Μπορεί να το επαναλάβει αφού οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

Αντίθετα η έτερη νεοφώτιστη Βίρτους Εντέλα διαθέτει μεγαλύτερη δυναμική ως σύλλογος και μπορεί να ξεκινήσει νικηφόρα απέναντι στην Λιβόρνο που θα δώσει και φέτος μάχη για την παραμονή.

Πολύ βαρύ το κλίμα στην Τσέλσι, υπό τεράστια πίεση ο Λάμπαρντ. Χωρίς νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές ενώ ενδιάμεσα έχασε και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ από την Λίβερπουλ. Η Νόργουιτς έχει θετικότατη ψυχολογία μετά την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Νιούκαστλ και τον Πούκι να «πυροβολεί» αδιακρίτως από πέρυσι. Θα πάρω το χάντικαπ υπέρ των γηπεδούχων.
Μπράιτον και Σαουθάμπτον είναι δύο ομάδες που αναμένεται να δώσουν μάχη για την παραμονή. Οι «γλάροι» πάντως έχουν το μομέντουμ αφού μπήκαν στην σεζόν με διπλό επί της Γουότφορντ και ισοπαλία κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Αντίθετα οι «άγιοι» ηττήθηκαν από Μπέρνλι και Λίβερπουλ και έχουν το άγχος σήμερα. Μέχρι Χ…

Στην Τσάμπιονσιπ η Μπλάκμπερν συμπλήρωσε 3 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Οι δύο τελευταίες με σκορ 1-0 διότι δεν έχει το εύκολο γκολ και πρέπει να δίνει έμφαση στην άμυνα. Η Κάρντιφ δείχνει διαφορετικό πρόσωπο έως τώρα ως γηπεδούχος και ως φιλοξενούμενη αλλά στο Ίγουντ Παρκ μετρά 3 διαδοχικές ισοπαλίες με σκορ 1-1! Πιθανή η 4η σήμερα…

Πηγή: Bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα