Σεμέδο: «Το σκεπτικό είναι να μείνουμε σπίτι, ίσως ξεκινήσουμε τον Ιούνιο»

20:03 17/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Λισάνδρο Σεμέδο μίλησε για το πως βιώνει την πανδημία του κορωνοϊου στην Κρήτη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πιθανή επανέναρξη των υποχρεώσεών του με τον ΟΦΗ.

Ο μεσοεπιθετικός των Κρητικών σε δηλώσεις του στην A’ Bola τόνισε πως το σκεπτικό είναι ξεκάθαρο και είναι να μείνουν όλοι στο σπίτι τους, ενώ ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ουρές στα σούπερ μάρκετ και όλοι το έχουν πάρει

σοβαρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά είτε να ζεις σε ένα νησί, είτε κάπου αλλού, επειδή το σκεπτικό είναι να μείνουμε σπίτι. Η αλήθεια είναι πως εδώ δεν υπάρχουν ουρές πουθενά. Έχω πάει στο σούπερ μάρκετ κάποιες φορές, ψωνίζω μεγάλες ποσότητες και πάντα χωρίς προβλήματα», είπε αρχικά ο 24χρονος επιθετικός του ΟΦΗ.

Και συμπλήρωσε: «Ακόμα και όταν βγαίνω από το σπίτι για περπάτημα ή για τρέξιμο ή για να πάρω έναν καφέ, δεν συναντώ κανέναν. Ξυπνάω στις 10 το πρωί, παίρνω πρωινό, προπονούμαι, παίζω Playstation και βλέπω σειρές. Βασικά, έτσι περνάω την ημέρα μου».

Παράλληλα, ερωτηθείς για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σεμέδο σημείωσε: «Θέλουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις τον Μάιο. Έμειναν 10 παιχνίδια, ίσως η ιδέα είναι να ξεκινήσουμε τον Ιούνιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα