Σαρωτικός ο Τσιτσιπας και στο virtual τένις, 3-0 τον Φονίνι (vid)

20:20 27/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Εντυπωσιακός ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Mutua Madrid Open Virtual Pro, που πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του Playstation 4. Ο Ελληνας τενίστας στο πρώτο του παιχνίδι στη διοργάνωση κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 γκέιμ τον Φάμπιο Φονίνι.

Ο Ιταλός τενίστας δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Στέφανο, ο οποίος κυριάρχησε στο κορτ, ανάγκασε τον αντίπαλό του να τρέχει συνεχώς και έκανε μια

χαλαρή προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει αργότερα με τον Κέι Νισικόρι.

Ο Στέφανος στο δεύτερο παιχνίδι του στη διοργάνωση θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα, με τον αγώνα να είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 21:30, ωστόσο, το πρόγραμμα κυλάει πολύ αργά και σίγουρα το ματς του Ελληνα τενίστα θα διεξαχθεί πιο αργά.

Εκτός από τον Ιταλό και τον Ιάπωνα, στο ίδιο γκρουπ με τον Στέφανο Τσιτσιπά βρίσκεται και ο Φράνσις Τιαφόε. Ο Αμερικάνος μάλιστα θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο φετινό τουρνουά, το οποίο πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του Playstation 4 λόγω του κορωνοϊου, λαμβάνουν μέρος 32 διαγωνιζόμενοι, 16 άνδρες και 16 γυναίκες, ενώ όλοι οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από την σελίδα του Mutua Madrid Open στο Facebook.

It's finally time! ⏰Everything is ready for the start of the #MMOPEN Virtual Pro Watch it live! https://fb.gg/mutuamadridopen https://fb.gg/playstationES#PlayAtHome

Gepostet von Mutua Madrid Open am Montag, 27. April 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα