Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι προπονητές από την Ρωσία

Η περιπέτεια των Ελλήνων προπονητών που ήταν «εγκλωβισμένοι» στη Ρωσία, επέστρεψαν στην χώρα μας και μπήκαν αμέσως σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Με απευθείας πτήση της Aegean τελικά, επέστρεψαν από τη Μόσχα στην Αθήνα οι Έλληνες της Ρωσίας και βρίσκονται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε

καραντίνα για 14 μέρες όπως προβλέπεται από τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί, ενώ θα γίνουν τεστ κορoνοϊού σε όλους τους ταξιδιώτες και όσοι είναι αρνητικοί, θα επιστρέψουν σπίτι τους, ακολουθώντας 14ήμερη καραντίνα.

Σε ό,τι αφορά στο μπάσκετ, στη Ρωσία εργάζονται 12 άτομα: Στην ΤΣΣΚΑ ο Δημήτρης Ιτούδης (πρώτος προπονητής), ο Ανδρέας Πιστιόλης (βοηθός προπονητού) και Κώστας Χατζηχρήστος (γυμναστής). Στην Ούνιξ Καζάν, ο Δημήτρης Πρίφτης (πρώτος προπονητής), ο Θωμάς Νίκου (βοηθός προπονητού), ο Βασίλης Σίμτσακ (βοηθός προπονητού), ο Χάρης Γλάρος (φυσιοθεραπευτής) και ο Κώστας Καιμακόγλου (αθλητής). Στο Σαράτοφ, ο Γιώργος Δεδας (βοηθός προπονητού). Στην γυναικεία ομάδα Ναντέζντα Όρενμπουργκ (που μόλις είχε προκριθεί γιά το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας Γυναικών), ο Τζιωρτζής Δικαιουλάκος (πρώτος προπονητής), ο Πέτρος Πρέκας (βοηθός προπονητού). Και στην Σπαρτακ Μόσχας Περιχώρων – Βίτνογιε: Στράτος Κωσταλάς (GM).

The post Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι προπονητές από την Ρωσία appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα