Ρόουζ: «Είμαστε απογοητευμένοι και νευριασμένοι»

22:08 28/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά τη λήξη του ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Γάλλος τόνισε πως οι κίτρινοι έχασαν λόγω ομαδικών λαθών και φάνηκαν κουρασμένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με την ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για το πόσο επηρεάζει την ομάδα η απουσία των οπαδών από τις κερκίδες.

Για

το πρώτο ημίχρονο: «Κάναμε μερικά ομαδικά λάθη και ο Κουέστα έσωσε δύο φάσεις. Όπως είπα και μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αν κάνεις λάθη με αυτού του επιπέδου τις ομάδες, τα πληρώνεις».

Για το αν έπαιξε ρόλο απόψε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη. Τα δώσαμε όλα για 120 λεπτά. Ήμασταν κουρασμένοι στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για το κακό ξεκίνημα. Αυτό που μας λείπει είναι οι οπαδοί μας, που μας δίνουν μεγάλη δύναμη. Δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο λόγος. Τα δώσαμε όλα την Τετάρτη, σήμερα προσπαθήσαμε και είμαστε απογοητευμένοι και νευριασμένοι με το αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα