Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 1-0 (vid)

00:52 1/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Έστω κι έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η «Βασίλισσα» επικράτησε 1-0 της Βαγιαδολίδ, χάρη στο γκολ του Βινίσιους στο 65′. Ο Βραζιλιάνος μπήκε ως αλλαγή στο 58′ και μόλις 7 λεπτά αργότερα πέτυχε από κοντά, μετά από φάση διαρκείας, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η Ρεάλ δεν έπεισε καθόλου με την εμφάνισή της. Μπορεί να είχε δοκάρια, αλλά η γενική της εικόνα δεν ήταν καθόλου καλή. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε σε… κέφια τον Τιμπό Κουρτουά.

Αποσώβησε πολλούς κινδύνους ο Βέλγος γκολκίπερ, με τη Βαγιαδολίδ να έχει τις ευκαιρίες της για να σκοράρει.

Προς το τέλος της αναμέτρησης, ο Βινίσιους πήγε να πετύχει και δεύτερο προσωπικό γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Η Ρεάλ μετά από τρεις αγώνες στη La Liga βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, μαζί με Βαλένθια, Χετάφε και Βιγιαρεάλ. Η Μπαρτσελόνα έχει παίξει μόλις έναν αγώνα ακόμα, ωστόσο έχει ήδη τρεις βαθμούς χάρη στη νίκη με 4-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Ράμος, Μαρσέλο, Βαράν, Οντριοθόλα (57′ Καρβαχάλ), Μόντριτς, Καζεμίρο, Ισκο (57′ Ασένσιο), Βαλβέρδε, Μπενζεμά (87′ Μαγιοράλ), Γιόβιτς (58′ Βινίσιους)

Βαγιαδολίδ: Ρομπέρτο, Ερβίας, Μπρούνο, Χάβι Σάντσεθ, Ραούλ Καρνέρο, Όσκαρ Πλάνο, Μίτσελ, Σαν Εμετέριο, Βάλντο (74’Γκουαρδιόλα), Ορεγιάνα, Βάισμαν (74’Βίγια)

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Keywords
Τυχαία Θέματα