Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-0

00:58 11/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Αυτός ο τίτλος δεν χάνεται για τη Ρεάλ. Η ομάδα του Ζιντάν, χωρίς να πιάσει και πάλι σπουδαία απόδοση, νίκησε με 2-0 την Αλαβές και παρέμεινε στο +4 από την Μπαρτσελόνα με τρεις αγωνιστικές να απομένουν. Από την άλλη, οι ηττημένοι βρίσκονται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Αλαβές μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία. Μόλις στο 3′ ο Χοσέλου με κεφαλιά σημάδεψε δοκάρι κι ο Έντγκαρ δεν μπόρεσε στην επαναφορά με τον Μιλιτάο να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στο 11′ η Ρεάλ άνοιξε το σκορ με τον γνωστό της τρόπο. Με το τρίτο της πέναλτι σε ισάριθμα ματς και τέταρτο

στα τελευταία έξι, η «Βασίλισσα» έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση του Μπενζεμά (ελλείψει Ράμος). Ακολούθησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για την Αλαβές με τον Χοσέλου αλλά το σκορ παρέμεινε στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι σκόραραν νωρίς και κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Συγκεκριμένα, στο 51′ ο Ασένσιο σκόραρε από πάσα του Μπενζεμά, το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Γάλλο αλλά με υπόδειξη του VAR μέτρησε και το 2-0 ήταν γεγονός. Από κει και μετά η Ρεάλ κυριάρχησε και θα μπορούσε να πετύχει και κάποιο άλλο γκολ αλλά ο Ρομπέρτο με τις επεμβάσεις του κράτησε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βαράν, Μιλιτάο, Λούκας Βάσκεθ, Μεντί, Κρόος, Μόντριτς (70′ Βαλβέρδε), Καζεμίρο (90′ Μπραχίμ), Μπενζεμά (82′ Αζάρ), Ροδρίγκο (82′ Ίσκο), Ασένσιο (70′ Βινίσιους)

Αλαβές: Ρομπέρτο, Λαγκουάρντια, Μαρίν, Ροδρίγκο Έλι, Τσίμο Ναβάρο (23′ Μαρτίν), Φέισα (55′ Μαχμούντ), Καμαράσα, Όλιβερ, Έντγκαρ (68′ Σάιθ), Χοσέλου (69′ Λουίς Ροντρίγκες), Λούκας Πέρεθ (55′ Ριόχα)

Keywords
Τυχαία Θέματα