«Πρόταση της ΑΕΚ για Μλαντένοβιτς»

11:14 27/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Η ΑΕΚ φαίνεται πως προχωράει την περίπτωση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς για την ενίσχυση της στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ίλια Ίβιτς να λέγεται πως έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «srbijadanas», η ΑΕΚ έχει κάνει προσφορά και μάλιστα είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του, με αποτέλεσμα

η Ένωση να είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις Ριέκα, Αχμάτ Γκρόζνι και Βαγιαδολίδ που επίσης αρέσει ο ποδοσφαιριστής.

Υπενθυμίζεται πως για τον παίκτη φέρεται να ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, οι πράσινοι δεν μπορούν να φτάσουν την προσφορά της ΑΕΚ που αγγίζει τις 450.000 ευρώ ετησίως.

Ο 28χρονος Μλαντένοβιτς έγινε βασικό στέλεχος της εθνικής Σερβίας στα τελευταία προκριματικά παιχνίδια του Euro 2020, ενώ την τελευταία διετία είναι μέσα στο top-3 των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες ασίστ στο πρωτάθλημα Πολωνίας, καταγράφοντας 8 πέρσι (σε 35 ματς) και 6 φέτος (μέχρι την 26η αγωνιστική όταν διεκόπη η Λίγκα).

Σε 83 αγώνες με τη Λέχια από τον Ιανουάριο του 2018, μετράει συνολικά 3 γκολ και 16 ασίστ, όντας στις καλύτερες ενδεκάδες της πολωνικής Ekstraklasa, ενώ έχει περάσει ακόμα από Ερυθρό Αστέρα, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Κολωνία και Σταντάρ Λιέγης. Το καλοκαίρι του 2017 (όταν αγωνιζόταν στη Σταντάρ Λιέγης) ο 28χρονος μπακ βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν τον Μίσιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα