Κοιτάζει και Νάρσινγκ ο Ολυμπιακός (vids)

10:59 27/5/2020 - Πηγή: To10.gr

O Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και καθημερινά προσθέτονται στη λίστα του παίκτες που μπορεί να απασχολήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ, ο οποίος αγωνίζεται στη Φέγενορντ και είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν και την ΑΕΚ χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η υπόθεση.

Σύμφωνα

με τούρκικα δημοσιεύματα λοιπόν, ο Νάρσινγκ είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να αρέσει εδώ και αρκετό καιρό στους ερυθρόλευκους. Μάλιστα τονίζεται στο δημοσίευμα πως ο Ολυμπιακός ή η Τραμπζονσπόρ που ενδιαφέρονται για τον παίκτη θα μπορούσαν να τον κάνουν δικό τους με πολύ χαμηλό κόστος.

Επίσης όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «transferhaberli» που επικαλείται το «Soccer News», ο Ολυμπιακός διατηρεί και πολύ καλές σχέσεις με τον ατζέντη του παίκτη που δεν είναι άλλος από τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος είχε ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το Βλαντιμίρ Βάις πριν μερικά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάρσινγκ είχε φέτος 26 συμμετοχές (με 5 γκολ και 1 ασίστ) σε όλες στις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο και η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται σε 1,6 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα