«Πράσινος» θρίαμβος στο ντέρμπι αιωνίων της Κ17 (1-6)

14:43 15/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Σε πάρτι μετέτρεψαν οι παίκτες της Κ17 του Παναθηναϊκού το ντέρμπι αιωνίων απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι «πράσινοι» ήταν καθολικά ανώτεροι έναντι των αντιπάλων τους και χάρη σε μια κυριαρχική εμφάνισαν επικράτησαν με το εμφατικό 6-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο νεαρός Τζαβίδας, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 45΄και

οδήγησε την ομάδα του σε μια άνετη επικράτηση.

Το «τριφύλλι» μπήκε… φουριόζο στον αγώνα και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4′ χάρη στον Τζαβίδα. Στο 11ο λεπτό ο Ολυμπιακός έκανε το 1-1 και έφερε το ματς στα ίσα με τέρμα του Κίτσου. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση, με τον Τόρρα να κάνει το 2-1 στο 14ο λεπτό.

Το τριφύλλι ήταν σε τρομερή κατάσταση και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με δύο γκολ του Τζαβίδα στο 24΄και στο 30΄. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός κατέβασε ταχύτητα, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα με τους Δημοσθενιάδη στο 53΄ και Μπιλάλ στο 93΄.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρερης, Λιοφαγο, Κατσιγιάννης, Ντοι, Γιαλεδακης, Σπυριδάκης, Πάστρα, Σταμούλης, Σύρμης και Κίτσος.

Παναθηναϊκός: Νικολάου, Πορφυρόπουλος, Παυλάκης, Προδρομίτης, Γωγουβίργς, Τόρρα, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος, Τζαβίδας, Δημοσθενιάδης και Στοιος

Keywords
Τυχαία Θέματα