Πιθανή η παρουσία οπαδών στα ιταλικά γήπεδα από αρχές Ιουλίου

18:06 13/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Το ποδόσφαιρο επέστρεψε και στην Ιταλία μετά την τρίμηνη διακοπή ελεώ κορωνοϊού. Γιουβέντους και Μίλαν ήταν οι δύο πρώτες ομάδες που κοντραρίστηκαν, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή στη γειτονική χώρα.

Η μπάλα μπορεί να… τσούλησε ξανά στο χορτάρι, ωστόσο έγινε χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Αυτό, βέβαια ενδέχεται να αλλάξει και μάλιστα σύντομα! Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, ανέφερε πως από τον Ιούλιο η Ιταλία θα μπορεί να έχει ξανά μια μικρή μερίδα φιλάθλων

στα γήπεδα.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τον κόσμο και τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου. Ημασταν συνεπείς και συμμορφωθήκαμε με τα μέτρα της κυβέρνησης. Το χθεσινό ματς (σ.σ Γιουβέντους-Μίλαν) ήταν το τελευταίο για να διαλύσει τυχόν αμφιβολίες σχετικά με το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος.

Είμαι χαρούμενος, τώρα λείπει το τελευταίο κομμάτι: Η παρουσία των θεατών στις εξέδρες. Ελπίζω, μία μερίδα οπαδών να μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα μέχρι τις αρχές Ιουλίου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα