Αυτά είναι τα 5 νυχτερινά μαγαζιά σε Αθήνα – Πειραιά που μπήκε λουκέτο

Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί του Σαββάτου.

Λουκέτο μπήκε σε πέντε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά στην Αττική και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο στο πλαίσιο ελέγχων αντιμετώπισης της διασποράς του κορονοϊού COVID 19.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε επιχείρηση ελέγχων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και της Ελληνικής Αστυνομίας, σε καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές του Πειραιά,

όπως στο Τουρκολίμανο, στην περιοχή του Κεραμεικού στην Αθήνα και στο Γκάζι, ανεστάλη η λειτουργία πέντε μεγάλων νυχτερινών μαγαζιών και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους περίπου 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το «protothema.gr», στο στόχαστρο των κλιμακίων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και της ΕΛ.ΑΣ είχε μπει το μπαρ-εστιατόριο Bokan στο Γκάζι.

Όπου οι υπεύθυνοι της επιχείρησης διοργάνωναν πάρτι με ημίγυμνες καλλίγραμμες χορεύτριες με αποτέλεσμα να προκληθεί συνωστισμός, όπως διαπιστώθηκε και από τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβαζαν οι ιδιοκτήτες του στη σελίδα τους στο Facebook που λειτουργούσαν ως κράχτης για να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κόσμο.

Ως αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσουν την αντίδραση άλλων καταστηματαρχών που τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, όμως έβλεπαν παράλληλα πως έπεφταν θύματα αθέμιτου ανταγωνισμού.

Τα κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου που προχώρησαν σε σαρωτικούς ελέγχους επέβαλαν πρόστιμα ύψους 15.000 ευρώ και λουκέτα, στα εξής μαγαζιά:

* Bokan, Γκάζι
* Bar Hostel επί της οδού Τριπτολέμου 46, Αθήνα, Γκάζι
* Ελληνική Ψυχαγωγία Α.Ε επί της οδού Περσεφόνης 37
* Red Snack επί της Τριπτολέμου 50
* Piraeus King George επί της λεωφόρου Βας. Γεωργίου στον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα «σφραγίζονται άμεσα, ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.Το άρθρο Αυτά είναι τα 5 νυχτερινά μαγαζιά σε Αθήνα – Πειραιά που μπήκε λουκέτο εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα