Παρών στο US OPEN o Τζόκοβιτς

18:28 13/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Σε πρόσφατη δήλωσή του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ και θα αγωνιστεί τόσο στο US Open όσο και στο τουρνουά του Cincinnati.

Το US OPEN θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη από τις 31 Αυγούστου έως και τις 13 Σεπτεμβρίου. Ο νούμερο «ένα» της Παγκόσμιας κατάταξης

θα συμμετάσχει κανονικά στο τουρνουά, γεγονός που το έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του μέσω των Social Media.

Παρακάτω όσα αναφέρει ο Σέρβος τενίστας: 

«Είμαι χαρούμενος που επιβεβαιώνω ότι θα αγωνιστώ στο Western & Southern Open και το US Open αυτή τη χρονιά. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση δεδομένων των εμποδίων αλλά και των προκλήσεων από πολλές πλευρές, αλλά το ενδεχόμενο να αγωνιστώ ξανά με ενθουσιάζει. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έπαιξα μερικούς από τους καλύτερους αγώνες μας στο Billie Jean King National tennis center. Γνωρίζω ότι αυτή η περίοδος θα είναι πολύ διαφορετική με όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας που θα παρθούν για να προστατεύσουν τους παίκτες αλλά και τους κατοίκους της Νέας Υόρκης. Επιπλέον έχουν προπονηθεί πολύ σκληρά με την ομάδα και είμαι σε φόρμα προκειμένου να προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες. Έχω κάνει τις εξετάσεις που χρειάζεται για να είμαι σίγουρος ότι έχω αναρρώσει πλήρως και είμαι έτοιμος να επιστρέψω στο κορτ και να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Σέβομαι τον καθένα που ξοδεύει χρόνο και ενέργεια προκειμένου να γίνουν οι δύο διοργανώσεις για τους τενίστες και να μπορέσουν να επιστρέψουν στον τόπο εργασίας τους. Δυστυχώς για τους παίκτες και το ίδιο το παιχνίδι, η τωρινή κατάσταση δεν επιτρέπει σε όλους να ταξιδέψουν και να αγωνιστούν. Ελπίζω η κατάσταση να αλλάξει σύντομα και να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα