ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Φερέιρα και ο Μπίσεσβαρ

13:07 1/12/2019 - Πηγή: To10.gr

Με το κλασικό και προσφιλές του 4-2-3-1 προσανατολίζεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Άμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται μικρές προσαρμογές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά δεν πρόκειται να μεταβάλλει την κεντρική ιδέα της τακτικής του.

Ο Ζίβκοβιτς θα διατηρήσει τη θέση του στην εστία, οι Κρέσπο και

Ίγκνασον θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Μάτος στο δεξιό άκρο και ο Γιαννούλης στο αριστερό. Στη μεσαία γραμμή, οι Αουγκούστο και Μίσιτς θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ενώ στα άκρα της μεσαία γραμμής θα αγωνιστούν ο Λημνιός στα δεξιά και ο Βιεϊρίνια στα αριστερά. Ο Μπίσεσβαρ θα έχει τον συνηθισμένο επιτελικό ρόλο και ο Σβιντέρσκι θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Οι σκέψεις του Φερέιρα έχουν να κάνουν περισσότερο με τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος δεν διανύει περίοδο φόρμας. Από την άλλη, ο Ολλανδός είναι ο πιο ποιοτικός χαφ του ΠΑΟΚ και αποτελεί το βαρόμετρο του, ακόμα και στις κακές περιόδους του.

Ο Λημνιός είναι φορμαρισμένος και δεν βγαίνει από το αρχικό σχήμα, ο Βιεϊρίνια είναι ο φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ και ο Σβιντέρσκι σκοράρει ακατάπαυστα… Αν ο Άμπελ Φερέιρα αποφασίσει να διαφοροποιήσει τον σχηματισμό του, αυτό που έχει στο μυαλό του είναι να χρησιμοποιήσει τρίτο χαφ, έναν εκ των Μαουρίτσιο ή Ελ Καντουρί.

Keywords
Τυχαία Θέματα