ΠΑΟΚ: Με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση

09:27 6/8/2019 - Πηγή: To10.gr

«Τι ωραία που τεντώνει μες την Τούμπα το σεντόνι» θέλουν να τραγουδούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον χειμώνα κι ένα από τα τέσσερα βήματα που απαιτούνται γι’ αυτόν τον στόχο πρέπει να γίνει σήμερα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (20:00, Open Beyond TV) τον Αγιαξ, στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και ο «Δικέφαλος του

Βορρά» προσδοκά να βάλει αγωνιστικές βάσεις, προκειμένου να ελπίζει, ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στο Αμστερνταμ, σε πρόκριση στα play off της διοργάνωσης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ομάρ Ελ Καντουρί και αναμένεται να του δώσει θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Μαροκινός μέσος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από ενοχλήσεις στη μέση, εκτιμάται, όμως, πως θα είναι μάχιμος για την αναμέτρηση με τον «Αίαντα».

Όσον αφορά στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αυτή αναμένεται να αποτελείται από τους Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Μάτος-Βαρέλα-Κρέσπο και Γιαννούλης ενώ στα χαφ το δίδυμο θα είναι Ελ Καντουρί και Εσίτι. Στις πτέρυγες οι Μπίσεσβαρ και Ζαμπά με τους Πέλκα και Άκπομ να είναι το επιθετικό δίδυμο του ΠΑΟΚ σε διάταξη 4-4-2 από τον Φερέιρα.

Για τον Αγιαξ, υπολογίζεται ο εσχάτως αποκτηθείς, Εντσον Αλβαρες, αλλά και ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, ο φέρεται πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ αμφίβολος είναι ο Νταβίντ Νέρες. Σύμφωνα με το πλάνο του Έρικ Τεν Χαγκ, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ονανά. Στο κέντρο της άμυνας οι Μαρτίνες και Σουρς και στα άκρα οι Φέλτμαν (δεξιά) και Ταλιαφίκο (αριστερά). Στα χαφ οι Μαζραουί, Μάρτινς και Φαν Ντε Μπεκ. Στην επίθεση στην κορυφή ο Τάντιτς έχοντας δεξιά και αριστερά τους Νέρες και Ζίγιεκ.

Τέλος όπως αναμένονταν εξαντλήθηκε ο περιορισμένος (σ.σ. λόγω των 22.154 διαρκείας που πωλήθηκαν για τη σεζόν 2019-2020) αριθμός εισιτηρίων που μπορούσε να διαθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι και η Τούμπα θα είναι ασφυκτικά γεμάτη ενώ στη θύρα 8 θα υπάρχουν και οπαδοί του Άγιαξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα